Monday, 15 August 2011

cikgu bajed

 okeyh , disini saye ingin memberi tahu anda sume tentang bajed nye seorang cikgu di sekolah saye . cewah . hehe 
tadi mase exam kan , ade ckgu nieyh bajed gile uhh , okayh first die bajed hensem , second bajed pandai jea . hekhek 
da lha AUWW (lembut) . pastuh die ckp kat kelas kite orang die buleyh stress ngan tulisan kite orang , hergghh , tapy budak laki lha yg bnyak terok , lagi satu , kalau die ckp tulisan kite owg buruk kalau mcm tuh tak payah lha tengok , tutup jea mate tuh . hee . da la ckgu practikal jea . gedikk lebeh . okeyh lha bubye . muahhmuahh !

Thursday, 7 July 2011

dua kali sehari *TERBAEKK !

okay , semalam kat skula best gile uhh , mase PJ nak naek tangge tuh boleyh plak aq jatoh . haha malu siot . tapy nseb baek budak laki tak nampak , yelha dorank sebok maen bola sepak jea . haishh ! tapy aq rase malu lha jugak , da lha cikgu nmpk plak tuh  =,=' atuyai ! haha . pastu bile da abes PJ nak naek kelas nieyh , klaw nak naek kelas mesty lha gune tangge kan ? aq klaw da naek tangge ape lgi , jatoh lha aq lgi skali , hikhik , buad malu jea aq nieyh . sebaek takde owg mse tuh ! HAHA padan muke aq , jatuh dua kali dalam satu hari . hehe .

Sunday, 3 July 2011

larian 1 sukan 1 murid 1 malaysia

mse kat skola smalam kan ade LARIAN 1 MURID 1 SUKAN 1 MALAYSIA  , mse tuh aq kan kne lari , tapy bkn lari yg lajulaju tuh , mcm jog jea , tapy mse lari tuh ade bnde yg lawak brlaku , haha . mase aq lari tuh aq terlanggar TONG SAMPAH ! sbb aq ngah pening mse tuh  haha . aseb baek tak jatoh dlm tong sampah tuh , haha. pastu aq sambonk lha lari . aq lari ngan my bestie ILY n SYAFI  mse lari tuh aq penat kan aq pown ddok lha kat tengah jln tuh pastu my bestie pown follow skali ddok kat atas jln mcm PEMINTE SEDEKAH haha , lpas da abes lari sume murid kne brato kat dlm dewan , pastu ade bdak drjh 6 yg ketod nieyh ckp cmnieyh kat aq "tadi kan ade owg tuh mabok , die lggar tong sampah tuh lha minom VODKA bnyak sngat " haha , aq taw VODKA tuh boleh memabok kan owg , alaa senang cite arak kowt , hee , tapy aq ta pena pown minom air tuh okey , haha aq pown tataw cmne nk eje bnde alah tuh , k lha smpai sni jea .

Tuesday, 28 June 2011

sekolah .. sekolah ..

bestnye smalam gy skola msok bilek guru besar . haha . saye buad ape eh kat dalam bilek guru besar yg ade aircond tu ? owh , bru ingad . saye dgar guru besar membebel . haha . best sangad dgar org tue tu ceramah ! haha . da la kne berdiri . blek tu aq tros saket kaki . haha . tipu lebeh . hehe . die membebel da lha lme lak tu . pastu tak abes ² nk bngge kan budak cine die tu . die fkir budak cine pndai sngad lha tu ? hehe . tapy aq kne lha hargai bebelan die tu . sbb die da wat mcm ² untok murid drjh 6 . kite owg kan nk UPSR . haha . tkotnye .. haha . lagipown tahon dpn da tak dpt jumpe guru besar tuh lgi . sbb aq thon dpn da form 1 . die pulak da pencen tahon dpan . hehe . ape yg die bebel tuh sume nye untok kebaikan aq gak kan ? hee . oke sbnarnye aq msok bilek guru besar yg sejuk tu pown sbb aq ta siap kerje skola . haha . mule ² aq tengok budak laki kne pkol . mcm best jea . aq pown nk rse jugak . tapy budak pompan hukuman die laen . urm . haha . hukuman die secret lha . mne ley bgi taw . haha . oke lha . bubye sume ! hee . 

Sunday, 26 June 2011

avril lavigne this is my fav artist . heee

likelike heee
 saye minat sngad kat avril lavigne nieyh . die lawa , saye suke lagu die . hehe smpai lagu blog nieyh pown lagu die . heee

Monday, 20 June 2011

budak baru n malu . huahuahua

okey . firstime budak baru tu msok kelas aq mmg dlm hati aq ckp  eee . hensem nye die  haha . kantoi suda . hehe . tapy bile da lame 2 aq tngok die . x de lha hensem mne . bile aq tengok bnyak kli . muke die mcm jibek pown ade . haha . mule 2 die msok dlm kelas aq diam jea . tapy lpas rehat tros prangai die laen siket . mcm bnyak ckp lha . tapy x de lha bnyak sngad . hehe . tapy aq plek lha . asl die ngan khazrel asek bisek 2 jea ? mcm apee tah . haha . okey abes cite psal dak bru nieyh . nieyh pasal malu plak . hehe . malu gile d0e tadi kat skola . my bestie syafiqah pegy ulur kaki die mse aq nk jln . haha . pastu abes lha aq jatoh . haha . malu sial :P da la dak baru tu ade . tapy tataw lha die nmpk kea x . hehe . harap 2 die x nmpk . aminn . hehe ape punye bestie lha nieyh . haha . okey lha . smpai sini jea . perkembangan terbahru . haha . bodoe jea . hehe . k bye . 

Saturday, 18 June 2011

benci die n malu gile

okey , malu gile d0e haritu . hehe . cikgu tini die buley plak malu kan aq mse kat dewan . aq kan pkai inai , takkan tu pown salah ? haishh ! geramnye . mse tu aq buad² lha maen kuku an .sbb borink kan , yg die plak dri jaoh da nmpk da kuku aq yg wane merah tu , haha . inai tu gile pekat . hoho . lpas die da nmpk kuku aq tu die dtg lha kat aq kan ? pstu die tnye "nieyh inai kea cat" ? haha . bod0e btol , hehe . die nk ckp kuat² . sume owg pndang aq . ckgu rihana tengok okey jea . siap ckp cantek lgi tu . haha . okey , smpai sini jaa . bubye